YENİPAZAR´IN MAKUS TALİHİ DEĞİŞİYOR MU?

YENİPAZAR´IN MAKUS TALİHİ DEĞİŞİYOR MU?

Yürüyen Ayaklar Yenipazar´a ilk gezilerini düzenliyor.

Başlarında Uğur Şimşekkaya´nın bulunduğu "Yürüyen Ayaklar" ekibi, "YÜRÜMEK ÖZGÜRLÜKTÜR" sloganıyla 28 - 29 Mayıs tarihlerinde Yenipazar´a gezi düzenledi. 

Geçtiğimiz aylarda Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden´in davetlisi olarak ilçemize gelen turizm elçileri, Yenipazar´ın doğal güzelliklerini herkesin görmesi için kolları sıvadı. Organizasyonun başında Yürüyen Ayaklar Gezi Bloğu sahibi Uğur Şimşekkaya´nın öncülüğünde 28-29 Mayıs tarihleri arasında "Yenipazar Suuçtu Şelalesi - Harmankaya Kanyon kolay gezi - keşif yürüyüşü" düzenlendi. Düzenlenen etkinliğin program akışı çöyle açıklandı:

Detaylar
TEKİRDAĞ liman=23:00
ÇORLU Hsbc=24:00(00:00)
UĞUR ŞİMŞEKKAYA 05326772537
Küçük, şirin, keşfedilmeyi bekleyen Yenipazar İlçesi´ne misafir olmaya gidiyoruz. Sabahın ilk ışıklarıyla Süzmen Göleti seyrinden sonra 10 km.´lik kolay yürüyüşle Suuçtu Şelalesine ulaşıyoruz. Şelale´yi besleyen kaynaktan suyumuzu içip, şelalenin üstten ve alttan mazara seyrinden sonra, dere boyundan alttaki küçük şelaleri ziyaret ederek, eski bir köy olan Yukarıçaylı Köyü´ne ulaşacağız. Köyün tarihi dokusuna dokunup, kahvaltı için Yenipazar´a geçiçez. Yöresel kahvaltıyla beraber sıcak kanlı Anadolu insanının misafiri olduktan sonra, Harmankaya Kanyonu´nun heybetine tanık olmak için 6 km. yürüyüp teras ve mağarasını ziyaret ederek faliyetimizi bitireceğiz."

"Yürümek Özgürlüktür" diyen başta Uğur Şimşekkaya´ya ve tüm Yürüyen Ayaklar´a Yenipazar´a hoş geldiniz diyoruz. Umalım ki ayaklarını sürüyerek gelip Yenipazar´ın makus talihini değiştirmede öncü olurlar.  



Bilecik

24.04.2024

  • İMSAK 04:29
  • GÜNEŞ 06:04
  • ÖĞLE 13:07
  • İKİNDİ 16:55
  • AKŞAM 20:00
  • YATSI 21:29

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ