YENİPAZAR´IN MAKUS TALİHİ DEĞİŞİYOR MU?

YENİPAZAR´IN MAKUS TALİHİ DEĞİŞİYOR MU?

Yürüyen Ayaklar Yenipazar´a ilk gezilerini düzenliyor.

Başlarında Uğur Şimşekkaya´nın bulunduğu "Yürüyen Ayaklar" ekibi, "YÜRÜMEK ÖZGÜRLÜKTÜR" sloganıyla 28 - 29 Mayıs tarihlerinde Yenipazar´a gezi düzenledi. 

Geçtiğimiz aylarda Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden´in davetlisi olarak ilçemize gelen turizm elçileri, Yenipazar´ın doğal güzelliklerini herkesin görmesi için kolları sıvadı. Organizasyonun başında Yürüyen Ayaklar Gezi Bloğu sahibi Uğur Şimşekkaya´nın öncülüğünde 28-29 Mayıs tarihleri arasında "Yenipazar Suuçtu Şelalesi - Harmankaya Kanyon kolay gezi - keşif yürüyüşü" düzenlendi. Düzenlenen etkinliğin program akışı çöyle açıklandı:

Detaylar
TEKİRDAĞ liman=23:00
ÇORLU Hsbc=24:00(00:00)
UĞUR ŞİMŞEKKAYA 05326772537
Küçük, şirin, keşfedilmeyi bekleyen Yenipazar İlçesi´ne misafir olmaya gidiyoruz. Sabahın ilk ışıklarıyla Süzmen Göleti seyrinden sonra 10 km.´lik kolay yürüyüşle Suuçtu Şelalesine ulaşıyoruz. Şelale´yi besleyen kaynaktan suyumuzu içip, şelalenin üstten ve alttan mazara seyrinden sonra, dere boyundan alttaki küçük şelaleri ziyaret ederek, eski bir köy olan Yukarıçaylı Köyü´ne ulaşacağız. Köyün tarihi dokusuna dokunup, kahvaltı için Yenipazar´a geçiçez. Yöresel kahvaltıyla beraber sıcak kanlı Anadolu insanının misafiri olduktan sonra, Harmankaya Kanyonu´nun heybetine tanık olmak için 6 km. yürüyüp teras ve mağarasını ziyaret ederek faliyetimizi bitireceğiz."

"Yürümek Özgürlüktür" diyen başta Uğur Şimşekkaya´ya ve tüm Yürüyen Ayaklar´a Yenipazar´a hoş geldiniz diyoruz. Umalım ki ayaklarını sürüyerek gelip Yenipazar´ın makus talihini değiştirmede öncü olurlar.