YILMAZ BÜYÜKERŞEN YENİPAZAR`DA

YILMAZ BÜYÜKERŞEN YENİPAZAR`DA

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Belediye Başkanı İlhan Özden`in davetlisi olarak Yenipazar`a geldi.

Geçtiğimiz günlerde Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Belediye Başkanı İlhan Özden`in davetlisi olarak Yenipazar`a geldi. Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, İnhisar Belediye Başkanı Ayhan Ödüpek, Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş ve beraberindeki heyetle Yenipazar`a gelen Büyükerşen, Yenipazar`ı çok beğendiğini söyledi. Sonbaharda renklerin daha güzel olduğunu belirten Büyükerşen: "Yıllardır Yenipazar`ı merak edip duruyordum; ancak bugün gelebildim. Yenipazar`ı çok beğendim." dedi. 

Umut Kraathanenin önünde ağırlanan Büyükerşen ve beraberindekilere Yenipazar`a özgü Karbeyaz tatlısından ikram edildi. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve Odunpazarı Belediye Başkan`ı Kazım Kurt`a Yenipazar`ın uzaktan çekilmiş fotoğrafları armağan edildi. Aynı zamanda Yenipazar Sporun atkısı gelen konukların boynuna asıldı. Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, İnhisar Belediyesi`nin düzenlediği Nar Festivali`ne katılan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Hoca`yı Yenipazar`a davet ettik,  Sağolsun bizi kırmadı. 25 kilometrelik İnhisar-Yenipazar yolunda Akköy-Kuşça arasındaki 10 kilometrelik çamurlu yolun çilesini kendilerine yaşattığımız için üzgünüz. Yaptığı hizmetlerle Eskişehir`i Türkiye`nin incisi haline getiren Yılmaz Hoca`mızdan feyz almak için davet ettik. Aynı hizmetlerin küçük bir kısmını dahi olsun Yenipazar`da hayata geçirmek için gece gündüz çalışacağız." dedi.

Büyükerşen`in Yenipazar ziyaretindeki fotoğraflara bakmak için TIKLAYIN

 



Bilecik

25.04.2024

  • İMSAK 04:26
  • GÜNEŞ 06:01
  • ÖĞLE 13:03
  • İKİNDİ 16:50
  • AKŞAM 19:56
  • YATSI 21:23

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ