YILMAZ BÜYÜKERŞEN YENİPAZAR`DA

YILMAZ BÜYÜKERŞEN YENİPAZAR`DA

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Belediye Başkanı İlhan Özden`in davetlisi olarak Yenipazar`a geldi.

Geçtiğimiz günlerde Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Belediye Başkanı İlhan Özden`in davetlisi olarak Yenipazar`a geldi. Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, İnhisar Belediye Başkanı Ayhan Ödüpek, Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş ve beraberindeki heyetle Yenipazar`a gelen Büyükerşen, Yenipazar`ı çok beğendiğini söyledi. Sonbaharda renklerin daha güzel olduğunu belirten Büyükerşen: "Yıllardır Yenipazar`ı merak edip duruyordum; ancak bugün gelebildim. Yenipazar`ı çok beğendim." dedi. 

Umut Kraathanenin önünde ağırlanan Büyükerşen ve beraberindekilere Yenipazar`a özgü Karbeyaz tatlısından ikram edildi. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve Odunpazarı Belediye Başkan`ı Kazım Kurt`a Yenipazar`ın uzaktan çekilmiş fotoğrafları armağan edildi. Aynı zamanda Yenipazar Sporun atkısı gelen konukların boynuna asıldı. Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, İnhisar Belediyesi`nin düzenlediği Nar Festivali`ne katılan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Hoca`yı Yenipazar`a davet ettik,  Sağolsun bizi kırmadı. 25 kilometrelik İnhisar-Yenipazar yolunda Akköy-Kuşça arasındaki 10 kilometrelik çamurlu yolun çilesini kendilerine yaşattığımız için üzgünüz. Yaptığı hizmetlerle Eskişehir`i Türkiye`nin incisi haline getiren Yılmaz Hoca`mızdan feyz almak için davet ettik. Aynı hizmetlerin küçük bir kısmını dahi olsun Yenipazar`da hayata geçirmek için gece gündüz çalışacağız." dedi.

Büyükerşen`in Yenipazar ziyaretindeki fotoğraflara bakmak için TIKLAYIN