ZEKİ GÜVEN SONSUZLUĞA GÖÇTÜ

ZEKİ GÜVEN SONSUZLUĞA GÖÇTÜ

Köşe Yazarımız Zeki Güven, tedavi gördüğü hastanede çok çok direnmesine karşın amansız hastalığa yenik düştü. Cenaze namazına İstanbul'dan katilmak isteyenler için evinin önünden saat: 12.00'de otobüs kaldırılacaktır.

1959 Doğumlu, emekli öğretmen, gazetemizin köşe yazarı, iyi bir eş, çok iyi bir baba, iyi bir dost, iyi bir arkadaş, iyi bir briç ustası ve çok iyi bir Beşiktaş taraftarıydı... Başka ne denirki Zeki Hoca'mın ardından? Yaklaşık 50 yıllık gazeteciliğimin en zor haberini yazmaya çalışıyorum saatlerdir. Elim klavyeye gitmek istemiyor. Gülümseyen fotoğrafına baktıkça içimden anlatılamaz bir duygu seli oluyor, inanmak istemiyorum öldüğüne... Bilinci yerindeydi sürekli ve hastalığını internette araştırır, tane tane sonuçlarını anlatırdı. "N'apalım ölüm kaçınılmazsa yapcak birşey yok." diyordu. 

Ve sabahın köründe ilk telefon Burhan Güven'den geldi. Ardından oğlu Onur aradı kara haberi vermek için. İbrahim Karaduman aradı acısını paylaşıp azaltmak umuduyla... Boğazımda düğümlenen hıçkırıkları bastırıp haberi bitirmeliyim. 

Zeki Güven'in cenazesi Yenipazar'a gelecek. İkindi namazından sonra kılınacak cenaze namazının ardından Yenipazar Aile Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Başta Zeki Güven'in eşi Rabia Güven, çocukları Sevdanur Güven Sel ve Onur Güven olmak üzere yetiştirdiği öğrencilerinin, dost ve tanıdıklarının başı sağolsun. Bedeni toprak olacak ama anıları bizimle yaşayacak.

Taziye için (Zeki'nin kendi telefonu)

0532 237 36 88

Editör: Ergün Özmen
WhatsApp ve Telegram Hattı: 0532 787 24 61
 



Abdullah Hünker
8.12.2019 10:24:53
Allah rahmet eylesin.Çok üzüldüm siz arkadaş akraba ve ailesine baş sağlığı diliyorum.Allah sabırlar versin

Mehmet Sadık Akın
8.12.2019 13:06:35
Güzel insan.mekanın cennet olsun.AHİRET yolculuğun mübarek olsun.ALLAH RAHMET EYLESİN.Seni asla unutmayacağım. KEDERLİ AİLESİNE, SEVENLERİNE ve YENİPAZAR HALKINA SABIRLAR DİLİYORUM.

Ahmet Kahraman
8.12.2019 13:56:29
Sevgili Zeki, Bu acı haberin üzerine ne denilebilir ki? Yaklaşık 2 ay kadar önce rahatsızlığını arkadaşımız Mehmet Saraç'tan öğrendiğim. Hemen seni arayıp konuştuğumuzda sesin ne kadar güzel, ne kadar sağlıklı geliyordu. Bu kadar çabuk aramızdan ayrılacağını hiç düşünmezdim. Çok üzgünüm. Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanın cennet olsun güzel insan. Ailesine ve tüm sevenlerine baş sağlığı diliyorum.

Kamil Uysal
8.12.2019 15:56:37
Başınız sağolsun,ailesine sizlere sevenlerine allah sabırlar versin mekanı cennet olsun

Muzaffer Kamacı
8.12.2019 21:20:09
Arkadaşım kardeşim Zeki Güvene Allah'tan rahmet ailesine başsağlığı dilerim .Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun

Zekeriya kayıkcı
8.12.2019 23:13:46
Allah rahmet eylesin yüce insan.........zeki hocamla hiç karşı karşıya gelmedik yani reel olarak hiç tanışmadık.yenipazar’ın sesi sitesindeki yazıları beni hayran bırakmıştı kendisine.Ve bir gün hocamın bir yazısına yaptığım yorumla başladı tanışma serüvenimiz.Site editörü bilge insan Ergün Özmen abim hiç bir edebi özelliği olmamasına rağmen yorumumu yenipazarın sesi gazetesinde ( yabancı gözüyle yenipazar) linki ile haber yaptı.İşte bu haberden sonra tanıştık zeki hocamla.Facebook ta arkadaş olduk.Sanal ortamda bile o kadar samimi idiki kendimi bir anda O’nun öğrencisi gibi hissettim.Sonraları çeşitli vesilelerle mesajlaştık.Ama bu gün hocamın sonsuzluğa ulaştığını teessürle öğrendim.Yolun açık olsun değerli hocam.Bu ülkeye kazandırdığın binlerce Bilgi ve öğrenci sevap olarak karşına çıksın inşallah.Başın sağolsun Ergün abi başınız sağolsun zeki hocamın aile fertleri.Allah sabırlık versin.

Bilecik

19.04.2024

  • İMSAK 04:38
  • GÜNEŞ 06:12
  • ÖĞLE 13:08
  • İKİNDİ 16:53
  • AKŞAM 19:55
  • YATSI 21:22

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ