Tarih: 10.01.2017 13:21

OSMAN VAROLU GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Facebook Twitter Linked-in

Yenipazar İl Genel Meclis Üyesi Osman Varolu, 1o Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Gazetemiz Bürosuna gelip çalışan gazetecilerin gününü Muhabirimiz Özlem Özmen´e çiçek vererek kutladı. Çiçeği tüm çalışan gazeteciler ve rahatsızlığı nedeniyle büromuzda bulunamayan Editörümüz Ergün Özmen adına kabul eden Özlem Özmen´e, Osman Varolu şöyle dedi: 

"Yaklaşık 40 yıldır Yenipazar´ımızın sesi, kulağı olan; Yenipazar´ın tanıtımında dünyaya açılan penceremiz, Yenipazar´ın Sesi Gazetesi´nin nezdinde gazete çalışanların gününü kutluyorum. İyi ki varsınız, varolasınız. Tarafsız yayıncılığınızdan ötürü Yenipazarın Sesi Gazetesi Editörü Ergün Özmen´e çok teşekkür eder, en kalbi duygularımla saygılar sunarım." 

/resimler/2017-1/10/1344280555331.jpg

Osman Varolu´na bu göstermiş olduğu duyarlılıktan ötürü, tüm çalışan gazeteciler ve Yenipazar´ın Sesi Gazetesi çalışanları olarak çok teşekkür ederiz. Siz okurlarımıza daha çok ve daha güzel haber yapabilmemiz için bizi teşvik edip onore etmiştir. İl Genel Meclis Üyemiz Osman Varolu´na sonsuz teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —