Tarih: 17.11.2013 18:02

MUHTEŞEM GERİ DÖNÜŞ

Facebook Twitter Linked-in

Bilecik 1. Amatör Küme 10. hafta karşılaşmasında ligin köklü ekiplerinden Osmanelispor`u konuk eden Yenipazar Belediyespor son dakikada attığı golle sahadan 3-2 galip ayrıldı.

17 Kasım Pazar günü saat 13.00`de oynanan maça Yenipazar Belediyespor : " İlker Yasin Yılmaz, Murat Çelik, Selçuk Çağlayan, Şükrü Aydın, Fazlı Kaya, Bülent Ceylan, Hakan Sarı, Yaşar Külhan, Emre Yavaş, Çelikay Aydın ve Fikret Kara onbiriyle çıktı. 42. dakikada Osmanelispor`un golüyle ilk yarı 1-0 bitti. İkinci yarıya da hızlı başlayan Osmaneli ekibi 55. dakikada 2. golü atarak farkı ikiye çıkarttı. 

2-0 geriye düştükten sonra müthiş bir tepki veren Yenipazar Belediyespor, muhteşem taraftarının da desteğiyle 60. dakikada Fikret Kara`nın golüyle farkı bire indirdi. 77. dakikada Doktor Hakan Sarı beraberlik golünü attı durum 2-2 oldu. Geçen hafta yediği son dakika golüyle galibiyeti kaçıran Yenipazar Belediyespor, bu hafta maçın son saniyelerinde formda futbolcumuz Yaşar Külhan`ın golüyle maçı 3-2 kazandı.

Üniversitelerdeki sınav haftası nedeniyle önemli futbolcularımızdan yoksun çıktığımız maçta, özellikle 2. yarı oynadığımız muhteşem futbolla çok önemli bir 3 puan aldık ve ligde 3.lüğe yükseldik. Teknik patronumuz Şerif Varolu`nu ve oynadıkları oyunla futbolcularımızı tebrik ediyor, verdikleri destekten dolayı taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz.  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —