MÜTHİŞ OYUNCULUK

MÜTHİŞ OYUNCULUK

MÜTHİŞ OYUNCULUK

Yenipazar Çok Programlı Lisesi Tiyatro Kulübü öğrencileri profosyonel tiyatrocuları aratmadan oyunlarını sergilediler.

Yenipazar Çok Programlı Lisesi Tiyatro Kulübü öğrencileri Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Hilal ŞAHİN yönetiminde Turgut Özakman`a ait "Ocak" adlı?Ǭ? tiyatro oyununu ?Ǭ? sergilediler.

Yenipazar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Gösteri Salonunda sergilenen oyuna Belediye Başkanı Cengiz ARIKAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyfettin BİLİCİ, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve çok sayıda davetli büyük beğeniyle izlediler.

Yenipazar Çok Programlı Lisesi Müdürü Yücel GÜRSOY: "Tiyatro yaşamımızın bir kesitidir. Ocak adlı oyunda herkesin kendine ait birşeyler bulduğuna inanıyorum. Bu tür faaliyetler öğrencilerimizin?Ǭ? sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlamaktadır. Buna benzer etkinliklerin artarak devam etmesini dilerim. " dedi.

Tiyatroda rol alan öğrenciler: Necati DÖNMEZ, Özge ÇOBAN, Sümeyye VAROL, Vatan SEYHAN, Saffet ŞAHİN, Merve AYDIN, Ramazan SARICA, Halit YILMAZ

Yenipazar Çok Programlı Lisesinin vizyonunda son yıllarda büyük değişiklikler oldu. Gerek eğitim ve öğretimde, gerekse sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde yapmış olduğu çalışmalarla halkın takdirini toplamaya devam ediyor.

Foto & Haber: Ali GÜVEN Haberle ilgili diğer fotoğraflara bakmak için TIKLAYIN

Bilecik

05.05.2024

  • İMSAK 04:09
  • GÜNEŞ 05:48
  • ÖĞLE 13:02
  • İKİNDİ 16:53
  • AKŞAM 20:06
  • YATSI 21:38

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ