Tarih: 08.12.2019 09:06

ZEKİ GÜVEN SONSUZLUĞA GÖÇTÜ

Facebook Twitter Linked-in

1959 Doğumlu, emekli öğretmen, gazetemizin köşe yazarı, iyi bir eş, çok iyi bir baba, iyi bir dost, iyi bir arkadaş, iyi bir briç ustası ve çok iyi bir Beşiktaş taraftarıydı... Başka ne denirki Zeki Hoca'mın ardından? Yaklaşık 50 yıllık gazeteciliğimin en zor haberini yazmaya çalışıyorum saatlerdir. Elim klavyeye gitmek istemiyor. Gülümseyen fotoğrafına baktıkça içimden anlatılamaz bir duygu seli oluyor, inanmak istemiyorum öldüğüne... Bilinci yerindeydi sürekli ve hastalığını internette araştırır, tane tane sonuçlarını anlatırdı. "N'apalım ölüm kaçınılmazsa yapcak birşey yok." diyordu. 

Ve sabahın köründe ilk telefon Burhan Güven'den geldi. Ardından oğlu Onur aradı kara haberi vermek için. İbrahim Karaduman aradı acısını paylaşıp azaltmak umuduyla... Boğazımda düğümlenen hıçkırıkları bastırıp haberi bitirmeliyim. 

Zeki Güven'in cenazesi Yenipazar'a gelecek. İkindi namazından sonra kılınacak cenaze namazının ardından Yenipazar Aile Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Başta Zeki Güven'in eşi Rabia Güven, çocukları Sevdanur Güven Sel ve Onur Güven olmak üzere yetiştirdiği öğrencilerinin, dost ve tanıdıklarının başı sağolsun. Bedeni toprak olacak ama anıları bizimle yaşayacak.

Taziye için (Zeki'nin kendi telefonu)

0532 237 36 88

Editör: Ergün Özmen
WhatsApp ve Telegram Hattı: 0532 787 24 61
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —